Blogi

Parim kingitus kollektiivile on kodumaine tervis

by Hanna-Maria M on Oct 13, 2023

Parim kingitus kollektiivile on kodumaine tervis

Praegu on ideaalne aeg mõelda töökaaslaste, äripartnerite ja klientide jõulukinkide peale, et neid rõõmustada ja tubli töö eest väärikalt tänada. Miks mitte muuta sel aastal oma kingitus veelgi erilisemaks, valides midagi, mis hoolitseb kollektiivi parima tervise ja heaolu eest?

Hea tervisega töötajad on õnnelikumad, produktiivsemad ja motiveeritumad. Siin on 6 imeilusat ja parimate hindadega kinkekomplekti Korilase poolt, mis koosnevad paljude eestlaste poolt armastatud Saaremaa päritolu tervisetoodetest. Head uudistamist! :)

1. Ärikinkekomplekt: Teravad Silmad 

"Teravad Silmad" ärikinkekomplekt on justkui teretulnud hingetõmme meeskonnale, kes veedavad suurema osa päevast arvuti taga. Need kaks pudelit imemaitsvat metsmustika ekstrakti on tõelised silmade tervise kaitsjad, andes neile hoolt ja armastust.

Metsmustikas toetab silmanägemist läbi oma võimsate antioksüdantide. Lisaks aitab metsmustikas stabiliseerida kollageeni moodustumist silmades, toetab veresoonkonna tervist ning soodustab seedimist. Just metsmustika ekstraktile andis Mahepõllumajanduse Sihtasutus 2022. aastal Eesti parima toidulisandi eripreemia!

Kingitus "Teravad Silmad" on saadaval ka ühe ekstraktipudelina, võimaldades valida just seda, mida Sinu meeskond kõige enam vajab. Olgu see kingitus kõigile, kes hoiavad silma peal igapäevase töö kvaliteedil.

Miinimumtellimus on 10 komplekti. Küsi hinnapakkumist siit: võtke meiega ühendust.

2. Ärikinkekomplekt: Marjane Turgutus 

"Marjane Turgutus" on tõeliselt maitsev ja tervislik kink! Suurepärase antioksüdatiivsusega ekstraktid hoolitsevad luude ning silmanägemise parima tervise eest. 

Komplekt sisaldab kahte toidulisandit: ühte metsmustika ekstrakti, mis aitab kaasa normaalsele nägemisele läbi antioksüdatiivse toime ning stabiliseerib kollageeni moodustamist silmades, ja ühte pohlaekstrakti, mis on väga kasulik ja vajalik meie luude tugevdamiseks. Pohlaekstrakt sisaldab eelkõige looduslikku mangaani, mis aitab hoida luid normaalsena ja aitab kaasa sidekoe normaalsele moodustumisele.

Miinimumtellimus on 10 komplekti. Küsi hinnapakkumist siit: võtke meiega ühendust.

3. Ärikinkekomplekt: Põhjamaine Tugevus

Korilase "Põhjamaine Tugevus" on mitte ainult äärmiselt maitsev, vaid ka tõhus immuunsust toetav kingitus! See erakordne komplekt sisaldab kahte Immuunsust C-vitamiiniga, milleks on metsmustika- ja mustsõstraekstraktid.

Metsmustika- ja mustsõstraekstraktid on loodusliku C-vitamiini allikad, mis on põhjamaise jõu ja energia sümboliks. C-vitamiin aitab tugevdada immuunsüsteemi, vähendada väsimust ja kurnatust ning on oluline kollageeni moodustamisel ja raua imendumisel.

"Põhjamaise Tugevuse" ärikink on saadaval ka ühe ekstraktipudelina, võimaldades Sul valida täpselt seda, mida Sinu meeskond kõige rohkem vajab. Tugevda oma meeskonna tervist ja kingi neile tõeline elujõud otse Saaremaalt!

Miinimumtellimus on 10 komplekti. Küsi hinnapakkumist siit: võtke meiega ühendust.

4. Ärikinkekomplekt: Looduslik Hoolitsus

Kinkekomplekt "Looduslik Hoolitsus" on eriline ja marjane kinkekomplekt, mis sisaldab ühte pohlaekstrakti ning ühte metsmustika-ja mustsõstra ekstrakti. Üheskoos kannavad nad hoolt, et kallite kolleegide, äriparnerite või klientide immuunsus ning luude tervis oleks sel talvel parimas korras! 

Metsmustika-ja mustsõstra ekstrakt on imeline loodusliku C-vitamiini allikas, mis toetab immuunsust, vähendab kurnatust ja toob vajaminevat energiat päeva. Pohlaekstrakt on jällegi hea tugi meie luudele, mis hoiab luid tugevatena, toetab sidekoe moodustumist ning kaitseb rakke oksüdatiivse stressi eest. See on kingitus, mis jääb meelde ja toob kaasa sära ning rõõmu igapäevaellu. Sest töötajate heaolu on Sinu südameasi!

Miinimumtellimus on 10 komplekti. Küsi hinnapakkumist siit: võtke meiega ühendust.

5. Ärikinkekomplekt: Terved Luud 

Tõsta oma meeskonna tervist uuele tasemele komplektiga "Terved Luud"! Toetades kallite kolleegide luude tervist looduslikul moel, annab neile võimaluse säilitada elujõu ja heaolu igapäevase töörežiimi kiuste. Pidev töökeskkonnas istumine võib kurnata meie luustikku, olles samas keha tugiraamistik, mille eest tuleb hoolt kanda juba varakult.

"Tervete Luude" ärikinkekomplektis leidub kaks pohlaekstrakti, mis on tõeliselt kvaliteetsed mangaaniallikad. Mangaan on võti, mis aitab hoida luid tugevana, toetades samal ajal sidekoe moodustumist ja tagades energiavahetuse normaalsuse. See on ka suurepärane kilp rakukestele oksüdatiivse stressi vastu. Valikusse oleme lisanud versiooni, kus on üks pohlaekstrakt.

Miinimumtellimus on 10 komplekti. Küsi hinnapakkumist siit: võtke meiega ühendust.

6. Ärikinkekomplekt: Talvine Üllatus

"Talvise Üllatuse" kinkekomplekt on just see, mida sinu meeskond sel hooajal vajab - maitsev elamus, mis pakub mõnusat energialaengut!

Komplekt sisaldab kahte looduslikku ja marjast ekstrakti, mis aitavad hoida silmanägemist teravana ning tagavad parima enesetunde talvisel perioodil. Mustsõstra- ja metsmustika ekstrakt on justkui tervise lisajõud, tugevdades immuunsüsteemi ja vähendades väsimust. Metsmustika ekstrakt omakorda toetab silmade tervist ning on tõeliselt võimas antioksüdant.

Oluline on mainida, et meie metsmustika ekstrakt on pälvinud Mahepõllumajanduse Sihtasutuse poolt Eesti parima toidulisandi eripreemia 2022. aastal, kinnitades selle kvaliteeti ja väärtust.

Rõõmustage oma meeskonda sel erilisel hetkel, sest nende tervis ja heaolu on kõige tähtsam!

Miinimumtellimus on 10 komplekti. Küsi hinnapakkumist siit: võtke meiega ühendust.

Kõiki komplekte on võimalik teha ka omanäolisemaks oma ettevõtte sümboolika või sõnumiga. Hea meelega vastame Teie küsimustele ja lennukatele ideedele! Selleks tehke palun päring meie e-mailile: info@korilane.com või helistades 56610265.

Tugevat tervist ja värvilist sügist!

Sinu Korilane Saaremaalt