Blogi

Kliendilugu - Virve-Ines

by Hanna-Maria M on Oct 12, 2022

Kliendilugu - Virve-Ines

Virve-Ines on olnud Korilase klient juba veidike üle aasta ning selle lühikese ajaga on temast saanud Korilase üks suurimaid püsikliente. 81-aastane Virve-Ines on põline tallinlane ja lõpetanud Tallinna Polütehnilise Instituudi toiduainete tehnoloogia erialal. Sealt pärineb ka tema eluaegne sügav huvi toitumise ja tervise vastu - isegi oma magistritöö kirjutas ta teemal „Muutused eestimaalaste tervisehinnangutes ja –käitumises 1990ndates aastatel“. Allpool oleme jaganud Virve-Inese lugu ja kogemust Korilase tervisetoodetega - kuidas on ta nendeni jõudnud ning mis moel nendest abi saanud. 

Kuidas leidsite enda jaoks Korilase tervisetooted?

Virve-Ines: “Kuna terviseteema on siiski mu lemmikteema, siis ajakirjanduses ja internetist jäävad just sellealased kirjutised ja infokillud silma. Ilmselt nii ma Korilase toodetele sattusingi. Kuna tooted olid eesti omad ja veel puhtast loodusest, nagu mustikas ja pohl, siis see kõik kutsus proovima.”

Millised on Teie lemmikud Korilase tooted?

Virve-Ines: “Kasutan nii mustika, pohla kui lutserni/astelpaju tooteid. Lemmikut on raske esile tõsta, sest igal tootel on oma mõjujõud, seega oma eelis.”

Milline on Teie kogemus Korilase terviseekstraktidega? 

Virve-Ines: “Olen juba piisavalt vana (81-aastane), seetõttu on aja jooksul nii mõnigi terviseprobleem tekkinud. Aga minu põhimõte on olnud – võimalikult vähe tablette kasutada. Just sel põhjusel olen hakanud loodusest abi otsima. Ja nii ma teie toodeteni jõudsingi. Pakute abi päris laias aspektis – üks toode pakub abi silmadele, teine liigestele, kolmas seedimisele ja immuunsusele. Ja just neis valdkondades vajan oma tervise paremustamiseks abi kõige enam.

Samas tunnen ennast tervise poolest küllaltki hästi. Teatud määral see mind üllatab, eriti arvestades minu piisavalt kõrget vanust. 

Ja kasutan palju erinevaid toidulisandeid. Ka teie toodetele tuleb suur aitäh öelda. Kasutan neid juba kahe aasta jooksul, vist. Ja kuigi ajalises vaates ei oska pärast teie toodetega alustamist oma tervises muutusi märgata, on olulisem siiski hoopiski muu – teie tooted on aidanud minu organismil siiani hästi toimida. Olen suhteliselt terve, pääsenud Covid viirusest ja külmetusest. Nii et tunnen ennast hästi – hommikul alustan kohe immuunsuse ja seedimise ekstraktide võtmisega. See annab kindlustunde päeva alustamiseks. Päeva jooksul tarvitan veel mustika ja veidi hiljem pohlaekstrakti.”

Mis Teile enim meeldib Korilase brändi juures?

Virve-Ines: “Eriti meeldib, et toodete alusmaterjal on puhtast loodusest, kontrollitud toorainest, ega sisalda kahtlasi lisaaineid. Ka on see meeldiv, et olete lasknud oma tooteid laboritel uurida ja meile ka tulemustest teada anda. See tekitab veelgi suuremat kindlustunnet toodete kasutamisel. 

Ja meeldiv oli ka see juhtum, kus kuumal ajal sain kaks korda seedimise ekstrakte, mis juba vahutasid. Ilma pikem seletuseta saatsite mulle uued pudelid asemele. On ju meeldiv taolise suhtumise puhul firmaga ka edaspidi asju ajada.”

Milliste sõnadega Te kirjeldaks Korilast?

Virve-Ines: “Teie pakutud nimi peegeldab firma olemust väga hästi – et materjal on loodusest korjatud ja et loodus aitab. Nii et tublid looduslapsed, kes teevad südamega oma tööd.”

Kellele Te soovitaks Korilase tervisetooteid?

Virve-Ines: “Kõigile, kellel on probleeme silmadega, seedimisega ja kes hoolivad oma keha immuunsuse tõstmisest. Oma perekonnas olen igal hommikul ja ka päeva jooksul pannud oma abikaasale valmis ekstraktide lahuseid. Vett lisasin põhjusel, et abikaasa nurises liiga kibeda maitse pärast. Nii et meil on terve perekond hõivatud teie toodete kasutamisega.”

Suurimad tänud Virve-Inesele, et ta oli nõus meiega jagama enda lugu ja kogemust Korilase tervisetoodetega!