Blogi

Kliendid on rääkinud - tagasiside lutserniekstraktile

by Hanna-Maria M on May 30, 2022

Kliendid on rääkinud - tagasiside lutserniekstraktile

Lutsern (Medicago sativa), üldtuntud ka kui alfalfa ("kõikide toitude isa"), on tuntud põllukultuur juba 1500 aasta kaugusest ajast. Tegu on iidse meditsiini ühe tõhusama tervist tugevdava taimega, millel on pikaajaline kasutustraditsioon ajurveeda ja traditsioonilises Hiina meditsiinis. 

Lutserni positiivset mõju organismile on kinnitanud nii välis- kui ka kodumaised teadusuuringud. Lutserniekstrakt sisaldab inimorganismile kergesti omastatavaid antioksüdante, vitamiine, mineraalaineid, valke ja asendamatuid aminohappeid.

Mida räägivad aga kliendid?

Me küsisime hiljuti üle 100 kliendi arvamust ning kogemust seoses lutserniekstraktiga - kuidas see nende organismi ja enesetunnet on mõjutanud?

Ligi 65% vastanutest märkas toimet juba peale esimese pudeli tarvitamist.

Looduslike toidulisandite puhul ei pruugi toime olla alati kohene, kuid siiski märkas ligikaudu 65% küsitletutest positiivseid muutusi oma enesetundes ja organismis juba peale esimese ekstraktipudeli tarvitamist. Küll aga tasub meeles pidada tõsiasja, et inimeste organism ja tervislik seisund on erinev ehk kõikide puhul ei pruugi need muutused kohe peale esimese pudeli manustamist ilmsiks tulla ning tulemuslikkuse võtmeks on järjepidevus.  

89% küsitlenutest soetasid ka teise ekstraktipudeli pärast esimese tarvitamist

Tihti leiab meie klientide tagasisides tähelepanekuid ka lutserniekstrakti maitse kohta, kuna tegu on väga naturaalse ning kohati ravimtaimelikult mõrkja maitsega. Maitset ei ole me üritanud ära peita sünteetiliste lisanditega, kuna soovime, et toode oleks võimalikult naturaalne ning ilma ühegi lisaaineta. Paljud ravimatimede targad on täheldanud, et mida naturaalsem on toode, seda tõhusam on toime. 

Küsimustikust selgus, et just kliendid vanuseklassis 50 kuni 60+ pidasid lutserni maitset meeldivaks. Samuti pidasid 81.4% antud vanuseklassi vastajatest ekstrakti enda toimet tähtsamaks kui maitset. Seetõttu võime järeldada, et kõrgemas eas olevad inimesed hindavad rohkem looduslikku maitset ning seavad esikohale hoopis toote toimet. 

Uurides klientidelt lutserniekstrakti toime kohta leidsid:

  • 35,3% vastanutest, et nende seedimine paranes;
  • 25,7% vastanutest, et nende ainevahetus kiirenes;
  • 15% vastanutest, et nad said jagu kõhupuhitusest;
  • 14,4% vastanutest, et nad said juurde energiat; ja
  • 9,6% vastanutest leidsid, et söögiisu vähenes. 

Lisaks täheldasid mitmed kliendid, et kõhukinnisus vähenes, tekkis parem uni, langes kaal ja leevenesid reflukshaiguse sümptomid. 

Viimaks näitas meie küsitlus, et 90% vastajatest soovitaksid Korilase lutserniekstrakti, Tõhus Seedimine, ka oma tuttavatele ning lähedastele. 

Korras seedimine on hea tervise alus. Tunneta ka omal nahal lutserni looduslikku väge, puhasta organismi ja korrasta seedimist -  Korilase puhas ja looduslik lutserniekstrakti.