Blogi

TOP 5 tervist tugevdavat kingiideed

by Hanna-Maria M on Nov 25, 2022

TOP 5 tervist tugevdavat kingiideed

Parimad jõulukingid on need, mis hoolitsevad meie kallimate tervise eest!

Kas teil on kõik kingitused juba olemas, mida see jõuluaeg kuuse alla pista? Kui tunnete, et kingituste valimine käib üle jõu, siis ole mureta - me ulatame teile abikäe. Meie Korilasperega soovitame selle toreda tähtpäeva puhul kinkida oma lähedastele just killuke kodumaist tervist.

Toome teieni TOP 5 tervist toetavat jõulukomplekti, mis on sel jõulueelsel perioodil palavalt armastatud Korilaspere klientide poolt. 

Imemaitsev metsmustika ekstrakt on suurim abimees silmadele, mis vajavad hoolt ning armastust. See metsik mari aitab kaasa parimale silmanägemisele läbi antioksüdatiivse toime. Lisaks aitavad metsmustikad stabiliseerida kollageeni moodustamist silmades ja toetada head seedimist. Ekstrakt sisaldab naturaalselt antotsüaniine (looduslikke pigmentaineid), mis omakorda aitavad kaasa veresoonkonna tervisele.

Mahepõllumajanduse Sihtasutus andis metsmustika ekstraktile Eesti parima toidulisandi eripreemia 2022. 

Korilase Püsin Tervena Jõulukomplekt sisaldab Immuunsust C-vitamiiniga, mis on uhiuus metsmustika-ja mustsõstra ekstrakt ning teie parima enesetunde kaaslane igal hooajal! 

Ekstrakt on eelkõige imeline loodusliku C-vitamiini (5ml / 40% NRV) allikas, mis aitab kaasa immunsüsteemi normaalsele talitlusele ning aitab vähendada väsimust ja kurnatust. Samuti aitab C-vitamiin kaasa kollageeni normaalsele moodustamisele ja raua imendumisele.

Hea Tervise Komplekt on tõeline terviseturgutaja! Komplekt sisaldab kahte ekstraktipudelit: ühte lutserni-ja astelpaju ekstrakti, mis aitab tugevdada keha immuunsüsteemi, ja ühte lutserniekstrakti, mis aitab kaasa kiiremale aine-ja energiavahetusele. Lisaks aitab astelpaju kaasa keha loomulikele kaitsemehhanismidele ning toetab immuunsüsteemi normaalset talitlust.

Pohlaekstrakt on õige valik, kui soovid toetada ja hoida oma või kallima luude parimat tervist. Mida vanemaks me saame seda hapramaks ning nõrgemaks jäävad ka meie luud. Luustik on meie keha tugiraamistik ning selle eest peame me juba aegsasti hoolt kandma!

Tugevate Luude Jõulukomplektis sisalduv pohlaekstrakt sisaldab eelkõige looduslikku mangaani (10 ml / 37% NRV), mis aitab hoida meie luid normaalsena, aitab kaasa sidekoe normaalsele moodustumisele, normaalsele energiavahetusele ning aitab kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest. 

Korilaspere jõulukomplektide valikust leiab kinke nii suurematele kui ka pisematele! Metsmustika Jõulukomplekt Lastele sisaldab tõeliselt imemaitsvat ning puhast metsmustika ekstrakti. Metsmustikad aitavad säilitada laste head silmade tervist ning toetavad seedimist.

Ekstrakt sisaldab olulisi antotsüaniine, mis on looduslikud pigmentaineid ja kasulikud antioksüdandid. Antioksüdandid võitlevad vabade radikaalide vastu, et ka kõige pisemad püsiksid parima tervise juures.

 

PIILU KOGU JÕULUKOLLEKTSIOONI SIIT!