Blogi

Tervist toetavad sõbrapäeva kingiideed

by Hanna-Maria M on Feb 09, 2023

Tervist toetavad sõbrapäeva kingiideed

Juba varsti-varsti, täpsemalt 14. veebruaril, on ülemaailmne valentinipäev ehk sõbrapäev. Meie näeme Korilasperega seda tähtpäeva kui võimalust, mil tänada ning kallistada oma perekonnaliikmeid, sõpru ja kõiki muid lähedasi. Seega on saabuv sõbrapäev imeline võimalus märgata kalleid inimesi enda ümber ja üllatada neid südamliku kingitusega.

Parim kink on tervis

Tervis on meie suurim vara ja mis saaks olla parem sõbrapäeva kingitus endale või kallile inimesele oma elus, kui hoole ja armastusega valminud kodumaised väeekstrakid. Kodumaised ekstraktid on erakordselt looduslikud, antioksüdantide, vitamiinide ja mineraalide kontsentraadid, mis aitavad kaasa immuunsüsteemi tugevdamisele, korrastavad seedimist ning panevad energia kehas liikuma.
Ammuta kingiinspiratsiooni altpoolt!

Üllatus kallitele vanavanematele

Hooli Tervisest Komplekt on tõeliselt maitsev ja tervislik kink! Suurepärase antioksüdatiivsusega ekstraktid hoolitsevad luude ning silmanägemise parima tervise eest. 

Komplekt sisaldab kahte ekstraktipudelit: ühte metsmustika ekstrakti, mis aitab kaasa normaalsele nägemisele läbi antioksüdatiivse toime ning stabiliseerib kollageeni moodustamist silmades, ja ühte pohlaekstrakti, mis on väga kasulik ja vajalik luude tugevdamiseks. Pohlaekstrakt sisaldab eelkõige looduslikku mangaani, mis aitab hoida luid normaalsena ja aitab kaasa sidekoe normaalsele moodustumisele.

Turgutav kink emale või isale

Särava Tervise Komplekt on imeline valik oma kallile isale või emale, kui soovite aidata kaasa nende seedimisele ja silmade parimale tervisele. 

Komplekt sisaldab kahte ekstraktipudelit: ühte lutserniekstrakti, mis aitab kaasa kiiremale aine-ja energiavahetusele, ja ühte metsmustika ekstrakti, mis aitab kaasa normaalsele nägemisele. Lutserniekstrakt sisaldab eelkõige B6 vitamiini, mis aitab kiirendada ainevahetust. Lisaks aitab lutsern kontrollida ka kolesterooli ja veresuhkru taset. Metsmustikad aitavad säilitada silmade head tervist ja nägemist läbi antioksüdatiivse toime ning stabiliseerida kollageeni moodustamist silmades.

 

Mustikaline musi kallimale

Kingikomplekt Mustikaline Musi on tõeline maitseelamus armsale inimesel Sinu elus. Kingipakike sisaldab kahte imemaitsvat metsmustika ekstrakti. Metsmustikas on parim looduslik abivahend, mis aitab kaasa normaalsele nägemisele läbi antioksüdatiivse toime ning stabiliseerimaks kollageeni moodustamist silmades. Metsmustikas on ka suurepärane tugi seedimisele ja ekstraktid sisalduvad antotsüaniinid (looduslikud pigmentained) aitavad kaasa veresoonkonna tervisele. Ekstraktis sisalduv looduslik mangaan aitab hoida luid normaalsena, aitab kaasa sidekoe moodustamisele ning aitab kaitsta keha oksüdatiivse stressi ees. 

Mustikalisest komplektist ei saa puududa ka meie tervislikud metsmustika krõpsud, mida leiab komplektist lausa kaks pakki. Need on käsitööna valminud, mõnusalt krõmpsuvad, täielikult mahedad ja tõesti imemaitsvad. Krõpsud on valminud ekstraheerimise protsessist üle jäänud mustikamassist, kuhu oleme lisanud veel kookoshelbeid ning kergeks magustamiseks mett.

Immuunsuse toetus sõbrale

Korilase Püsin Tervena Komplekt on tõeliselt maitsev ning immuunsust toetav kingitus! See sisaldab Immuunsust C-vitamiiniga, mis on uhiuus metsmustika-ja mustsõstra ekstrakt

Metsmustika-ja mustsõstra ekstrakt on imemaitsev ja suurepärane loodusliku C-vitamiini allikas. C-vitamiin aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele ning aitab vähendada väsimust ja kurnatust. Samuti mängib C-vitamiin olulist rolli kollageeni normaasel moodustamisel ja raua imendumisel. 

Imemaitsev kingitus pere pisematele

Korilaspere kingikomplektide valikust leiab kinke nii suurematele kui ka pisematele! Metsmustika Komplekt Lastele sisaldab tõeliselt imemaitsvat ning puhast metsmustika ekstrakti. Metsmustikad aitavad säilitada laste head silmade tervist ning toetavad seedimist.

Ekstrakt sisaldab olulisi antotsüaniine, mis on looduslikud pigmentaineid ja kasulikud antioksüdandid. Antioksüdandid võitlevad vabade radikaalide vastu, et ka kõige pisemad püsiksid parima tervise juures!

 

Nüüd on perfektne võimalus kinkida oma kallimatele kodumaist tervist, sest kuni 14.02 on kõik Korilase ekstraktid -20%. Üllata enda lähedasi see sõbrapäev millegi erilisega! 

VAATA KÕIKI KOMPLEKTE SIIT