Blogi

Parimad emadepäeva kingitused kodumaa loodusest

by Hanna-Maria M on Apr 27, 2023

Parimad emadepäeva kingitused kodumaa loodusest
On üks armas ütlus: emad on nagu nööbid, mis kõike ning kõiki koos hoiavad. Vastab ju tõele? Emadepäev on tähtis päev, kui tähistame ja täname kõiki imelisi emasid meie elus, kes meid hoiavad ja armastavad. Tegelikult võime kõik ühest suust öelda, et emadepäev võiks olla iga päev, sest selle helluse eest, mida nad meile pidevalt annavad, vääriks nad kinke kogu aeg. Siiski on tore, kui saame oma kallimat tänada ja kallistada ka 14. mail ehk rahvusvahelisel emadepäeval.
Oleme Korilasperega kokku pannud erilised kinkekomplektid, mis panevad kindlasti silmad särama igal emal. Asjad võivad ju tulla ja minna, aga tervis on see, mis peab jääma! Meie südamega valmistatud kingid sisaldavad tõhusaid tervisetooteid, mis hoolitsevad teie kallima parima enesetunde eest üheskoos kodumaise loodusväega. Siin on valik kinke emadele:

1. Kevadine Sära Emale I Fookuses: korras seedimine

Üks kingitus, mis kindlasti rõõmustab emasid, on komplekt: Kevadine Sära Emale. See sisaldab uhiuut probiootilist toidulisandit (tootenimetusega: Seedimine+) ja seedimist soodustavat lutserniekstrakti (tootenimetusega: Tõhus Seedimine). See kingitus puhastab organismi pärast pikka talveperioodi, kiirendab ainevahetust ning annab uut energiat, et liikuda parema enesetundega suve poole. 

2. Marjane Üllatus Emale I Fookuses: hea üldine tervis

Teine imeline kingiidee on meie Marjane Üllatus Emale, mis sisaldab kolme kasulikku ja maitsvat tervisetoodet: pohlaekstrakti (tootenimetusega: Luud & Sidekude), metsmustika ekstrakti (tootenimetusega: Silmad & Nägemine) ja metsmustika-ja mustsõstra ekstrakti (tootenimetusega: Immuunsus C-vitamiiniga). See on õige valik emale, kui soovid tema üldist tervist tugevdada läbi looduslike antioksüdantide, vitamiinide (C-vitamiin, B1-vitamiin, B5-vitamiin) ja mineraalidega (mangaan, kaalium, kaltsium, magneesium). Ekstraktid pakuvad tuge nii ema silmadele, luudele kui ka immuunsüsteemile. 

3. Raudne Immuunsus Emale I Fookuses: tugev immuunsus

Kui soovite emale üllatust, mis tugevdaks tema immuunsust, siis on suurepärane valik Raudse Immuunsuse komplekt. Komplekt sisaldab metsmustika-ja mustsõstra ekstrakti (Immuunsus C-vitamiiniga), mis on suurepärane loodusliku C-vitamiini allikas. C-vitamiin mängib olulist rolli immuunsüsteemi toetamisel, kollageeni normaalsel moodustamisel ja raua imendumisel. Komplektist leiab veel lutserni-ja astelpaju ekstrakti (Tugev Immuunsus). Ekstrakt sisaldab eelkõige looduslikku B6 vitamiini, mis aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele ning aitab vähendada väsimust ja kurnatust. 

4. Silmade Sära Emale I Fookuses: silmade tervis

Silmade Sära Emale on ideaalne valik emale, kes vajab tuge silmade tervisele. Komplekt sisaldab ühte pudelit puhast metsmustika ekstrakti (tootenimetusega: Silmad & Nägemine). See on parim looduslik abivahend aitamaks kaasa normaalsele nägemisele läbi antioksüdatiivse toime. Lisaks aitavad metsmustikad stabiliseerida kollageeni moodustamist silmades, toetada head seedimist ja aitavad kaasa veresoonkonna tervisele. Mahepõllumajanduse Sihtasutus andis metsmustika ekstraktile Eesti parima mahetoidulisandi eripreemia 2022.

Kingi oma emale tükike kodumaist tervist ja tutvu kõikide emadepäeva erikomplektidega siin. Mis veel parem? Kõik Korilase eri-ja tavakomplektid on kuni 10. maini -20% allahinnatud!