Blogi

3 parimat kingiideed isadepäevaks

by Hanna-Maria M on Nov 07, 2023

3 parimat kingiideed isadepäevaks
Isadepäev on kohe-kohe uksetaga ning see paneb jälle mõtlema, mida küll kinkida novembrikuu teisel pühapäeval oma kallile isale, vanaisale või vanavanaisale - on see käekell, kindad, raamat...?
Kui me sügavale enda sisse vaatame, siis tegelikult meie suurim soov on ikkagi see, et meie lähedased oleksid õnnelikud ja terved. Lihtsuses peitub ju võlu?
Meie Korilasperega soovitame selle toreda tähtpäeva puhul kinkida oma lähedastele just killuke kodumaist tervist. Selle jaoks oleme loonud ka erilised kinkekomplektid, mille hulgast võivad leida kõik midagi armsat oma kallile isale.
Toome välja 3 suurepärast tervisekomplekti, millega üllatada oma kallimaid juba peatselt saabuva isadepäeva puhul.

Kingikomplekt "Sportlikule Isale"

Sportliku Isa Kinkekomplekt sisaldab kahte pohlaekstrakti pudelit. Pohlaekstrakt on õige valik, kui soovid toetada ja hoida oma kallima luude parimat tervist. Mida vanemaks me saame seda hapramaks ning nõrgemaks jäävad ka meie luud. Seetõttu suureneb kõrgemas eas ka luumurdude risk. Luustik on meie keha tugiraamistik ning selle eest me peame hoolt kandma. Korilase pohlaekstrakt sisaldab eelkõige looduslikku mangaani, mis aitab hoida meie luid normaalsena ja aitab kaasa ka sidekoe normaalsele moodustumisele.

Kingitus "Sportlikule Isale" on saadaval ka ühe ekstraktipudelina. Ekstraktid on looduslike vitamiinide, mineraalide ja antioksüdantide kontsentraadid.

Kingikomplekt "Töökale Isale"

Töökale Isale Kinkekomplekt on imehea kingitus oma kallile lähedasele, kes veedab palju aega just ekraanide taga. Komplektis on kaks pudelit metsmustika ekstrakti. See on õige valik, kui soovite toetada oma isa silmade head tervist ja nägemist. Metsmustikas on parim looduslik abivahend aitamaks kaasa normaalsele nägemisele läbi antioksüdatiivse toime, et silmad ei väsiks pärast pikki tunde arvuti taga.

Kingitus "Töökale Isale" on saadaval ka ühe ekstraktipudelina. Ekstraktid on looduslike vitamiinide, mineraalide ja antioksüdantide kontsentraadid.

Kingikomplekt "Talvine Jõud Isale"

Talvine Jõud Isale on imemaitsev terviseturgutus, mis annab ka mõnusa energialaengu! Komplekt sisaldab kahte marjast ekstrakti, mis aitavad säilitada head tervist ja parimat enesetunnet sel sügistalvisel hooajal. Immuunsus C-vitamiiniga (mustsõstra-ja metsmustika ekstrakt) aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele ning aitab vähendada väsimust ja kurnatust. Silmad & Nägemine (metsmustika ekstrakt) aitab toetada head silmade tervist ning on suurepärane antioksüdantide allikas. Lisaks on metsmustika ekstrakt saanud Mahepõllumajanduse Sihtasutuse poolt Eesti parima toidulisandi eripreemia 2022.

Nüüd on imeline võimalus kinkida oma kallimatele isadele kodumaist tervist, sest kuni 09.11 on kõik isadepäeva erikomplektid -15%. Üllata enda lähedasi see tähtpäev millegi erilisega!